حزب الله پایگاه نظامی نیریا را با پهپاد انتحاری هدف قرار داد آیت‌الله علم‌الهدی: وظایف روحانیت با دستگاه‌های حکومتی تفاوت دارد | رسالت طلبه، ایستادگی در بیان حق است گزینه‌های نهایی ریاست دیوان محاسبات مشخص شدند (۲ مرداد ۱۴۰۳) سفیر ایران با مقام سعودی در مورد ۲ حاجی بازداشتی رایزنی کرد نامه جوانان بلژیکی خطاب به رهبر معظم انقلاب اسلامی ۱۴ هزار تن برای درمان باید از غزه خارج شوند واکنش کره شمالی به لاف‌ دوستی ترامپ؛ کیم اهمیتی نمی‌دهد سخنگوی کرملین: مسکو به بهبود روابط ترکیه و سوریه علاقه‌مند است با حضور وزیر کشور ستاد اربعین در عراق برگزار شد جنبش جهاد اسلامی فلسطین: با هرگونه فرمولی که اسرائیل را به رسمیت بشناسد مخالفیم اعتراف یک رسانه آمریکایی به موفقیت حوثی‌ها در اخلال کشتیرانی اسرائیل در دریای سرخ حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک ون در لبنان (۲ مرداد ۱۴۰۳) کابینه دولت چهاردهم؛ نامزدهای پیشنهادی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی معرفی شدند ارائه گزارش وزرای دولت سیزدهم در دیدار با رئیس جمهور منتخب روزنامه هاآرتص: نتانیاهو از یمنی‌ها می‌ترسد پزشکیان: رضایت مردم شاخص مدیریت ماست معاون وزیر امور خارجه روسیه: مقدمات امضای توافق جامع شراکت راهبردی با تهران تکمیل شده است آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال ایران | تفهیم اتهام وزیر سابق جهاد کشاورزی در پرونده چای دبش تل‌آویو: در صورت توافق ظرف ۶ هفته از غزه خارج می‌شویم آغاز عملیات بازآماد ناوشکن «سهند» در بندرعباس + ویدئو
سرخط خبرها

وزیر ارتباطات: شبکه ملی اطلاعات به‌معنای قطع اینترنت نیست| تلاش می‌کنیم پیام‌رسان‌های داخلی به‌هم متصل شوند+ فیلم

  • کد خبر: ۱۴۱۴۴۸
  • ۰۳ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۴
وزیر ارتباطات: شبکه ملی اطلاعات به‌معنای قطع اینترنت نیست| تلاش می‌کنیم پیام‌رسان‌های داخلی به‌هم متصل شوند+ فیلم
وزیر ارتباطات با تاکید براینکه تحقق شبکه ملی اطلاعات به‌معنای قطع اینترنت نیست، گفت: تلاش می‌کنیم تا دهه فجر و نهایتاً تا پایان سال تمام پیام‌رسان‌های داخلی به هم متصل شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در برنامه صف اول با اشاره به تنوع ماموریت‌های این وزارتخانه در حوزه‌های توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، اقتصاد دیجیتال، دولت هوشمند، صنعت فضایی و پست و پست بانک، اظهار داشت: راه‌اندازی پنجره ملی خدمات دولت هوشمند مقدمه‌ای‌ است برای هوشمندسازی ارائه خدمات که امسال انجام گرفت و تا الان بیش از ۹۰ درصد دستگاه‌ها به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند متصل شده‌اند و مابقی نیز تا پایان دی ماه امسال متصل می‌شوند.

وی با بیان اینکه با هوشمندسازی، خدمات به‌صورت هوشمند و بدون ارسال مدارک و مراجعه حضوری و حتی بدون ارائه درخواست از سوی مردم قابلیت ارائه دارد، افزود: مثلا هنگامی که فرزندی متولد می‌شود اگر هوشمندسازی انجام شده باشد این امکان وجود دارد که بدون نیاز به مراجعه والدین به دستگاه‌ها و ارائه درخواست، شناسنامه صادر و ارسال شود تا بدین ترتیب زندگی مردم سهل‌تر شود.

زارع‌پور با اشاره به اینکه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند با همکاری سازمان امور اداری و استخدامی کشور راه اندازی شده است، تصریح کرد: امسال هر دستگاهی باید حداقل یک خدمتش را هوشمند کند و این فرایندی است که در نهایت منجربه چابکی دولت می‌شود.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه در شبکه‌های اجتماعی ظرفیت‌های بسیار خوبی ایجاد شده که جای تشکر دارد، اظهار کرد: در ایام اخیر با محدودیت ناخواسته که بر اثر تصمیم نهاد‌های مراجعه امنیتی بوده، مواجه شدیم و می‌توانستیم کاری نداشته باشم و مثل سال ۹۷ که مردم هنگام فیلترینگ تلگرام به پلتفرم‌های داخلی مراجعه کردند و پاسخ نگرفتند، رفتار کنیم. اما همه همکارانم تمام قد در کنار پلتفرم‌های ایرانی ایستادند و کمک کردند تا کار مردم زمین نماند و کسب و کار‌ها در پلتفرم‌های داخلی به فعالیت خود ادامه دهند.

وی با تاکید براینکه نیاز مردم را باید برطرف می‌کردیم، افزود: در این سه ماه با تلاش شبانه روزی اجازه ندادیم مشکلی داشته باشند بطوریکه خودم شخصا پیگیر رفع مشکلات و ارائه زیرساخت مناسب برای فعالیت پلتفرم‌های داخلی بودم و یک روز در میان برای پیگیری و رفع مشکلات حتی در ایام تعطیل جلسه می‌گذاشتم.

زارع‌پور با اشاره به اینکه تعدد پیام‌رسان‌های داخلی هم فرصت است و هم تهدید، افزود: تنوع پیام‌رسان‌ها فرصت است، چون هرکسی حق انتخاب دارد. تهدیدش این است که همه مردم نمی‌توانند در همه آن‌ها حضور داشته که بتوانند با همه ارتباط داشته باشند.

وزیر ارتباطات از برنامه این وزارتخانه برای رفع این مشکل خبر داد و گفت: برای رفع این مشکل کار ویژه‌ای در حال انجام است که در تلاشیم تا انشالله همه پیام‌رسان‌ها تا دهه فجر یا نهایت تا پایان سال به هم متصل شوند.

وزیر ارتباطات با رد این ذهنیت که با تحقق شبکه ملی اطلاعات، اینترنت قطع می‌شود، گفت: شبکه ملی اطلاعات یک شبکه پرسرعت و باکیفیت در گستره جمهوری اسلامی ایران است که بر بستر آن خدمات باکیفیت ارائه می‌شود و اینترنت هم یکی از خدماتی است که بر این بستر به مردم عرضه می‌شود. هرچه سرعت این شبکه بیشتر و کیفیت آن بالاتر باشد، اینترنت با سرعت و کیفیت بیشتری به مردم ارائه می‌شود.

زارع‌پور همچنین با اشاره به گزارش اخیر سایت اسپید تست در مورد وضعیت سرعت اینترنت در ایران خاطرنشان کرد: بر اساس همین گزارش، اگرچه سرعت اینترنت موبایل دو پله نسبت به ماه گذشته کاهش داشته است، اما نسبت به یک سال گذشته سرعت اینترنت همراه در ایران نسبت به کشور‌های دیگر ۳۴ پله بهبود پیدا کرده است.

زارع‌پور با اشاره به مخاطرات استفاده از فیلترشکن و نقش آن در ایجاد اختلال و کاهش سرعت، افزود: بخشی از تجربه کاربری نامناسب هموطنان در استفاده از اینترنت مربوط به روشن بودن فیلترشکن‌ها است که باعث کاهش سرعت و حتی ایجاد اختلال در استفاده از خدمات داخلی می‌شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان به برنامه این وزارتخانه برای افزایش سرعت و کیفیت شبکه ارتباطی کشور اشاره کرد و طرح «فیبرنوری منازل و کسب و کارها» و راه اندازی قطب‌های مرکز داده در کشور را از جمله این طرح‌ها دانست که در حال اجراست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->